Bsone
Image default
Banen en opleidingen

Leer mensen omgaan met stress door een opleiding tot life coach te volgen

Wil je mensen graag begeleiden, coachen en trainen? Wil je ze leren omgaan met stress? Het stellen en behalen van doelen? Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk en er kunnen veel (onderdrukte) redenen zijn waarom het sommige mensen niet lukt. Door het volgen van een opleiding tot life coach leer je vanuit empathie hoe je hiermee om kunt gaan en mensen helpt. Met gepaste nuancering en eventueel door de confrontatie op te zoeken. Middels interventies laat je mensen tot inzicht komen om de regie weer in eigen handen te nemen. Bij de opleiding tot life coach staat persoonlijke groei en het hervinden van de balans in het leven (van de cliënt) altijd centraal.

Hoe ziet een opleiding tot life coach eruit?

Als je een opleiding tot life coach gaat volgen bij Schott & Company, dan ga je een opleiding in van in totaal 108 uur. De studiebelasting is hoger met 6 tot 8 uur per week. Hun opleiding tot life coach bestaat uit drie modules van zes lesdagen. Met elke module word je opgeleid tot een beroepsniveau. Na het succesvol afronden van hun opleiding krijg je een diploma Life Coach en kun je dus officieel aan de slag als life coach. Je kunt je dan inschrijven in het NOBCO register. De opleiding tot life coach van Schott & Company is geaccrediteerd door NOBCO en EMCC. Je weet dus zeker dat je een uitstekende opleiding geniet via deze opleider.

Wat kan ik met een afgeronde opleiding tot life coach?

Met een opleiding tot life coach kun je veel kanten op. Je kunt natuurlijk een eigen praktijk beginnen en als zelfstandig Life Coach aan de slag gaan. Wil je liever voor een baas werken? Dan kun je aan de slag als trainer bij bijvoorbeeld politie, brandweer en het bedrijfsleven. Je kunt ook in de sportwereld aan de slag als motivatietrainer of je kunt met specifieke doelgroepen aan de slag gaan. Wat je doel ook is, met de opleiding tot life coach van Schott & Company zit je goed. Op hun website staat duidelijk uitgelegd hoe het opleidingstraject eruit ziet en wat er van je verwacht wordt. Je kunt je daar ook direct inschrijven.