Bsone
Image default
Beauty en verzorging

De dames in deze kapsalon knippen zowel volwassenen als kinderen

Het team van Hair by Louella bestaat uit vakkundige dames die elk met veel passie zowel volwassenen als kinderen knippen. Dit zijn dus heren én dames die elke dag weer met volle tevredenheid de kapsalon uit lopen. U vindt dit professionele bedrijf in Clinge, nabij Terneuzen, waar u met open armen wordt verwelkomd. Is het hele gezin toe aan een knipbeurt? Maak dan een afspraak voor jullie tegelijk, zodat u twee vliegen in een klap slaat. Wilt u liever naar de kapsalon gaan om even helemaal alleen tot rust te komen? Ga dan voor een wellness ritual waarbij u compleet in de watten wordt gelegd.

Kom tot rust met een wellness ritual

De kapsters van Hair by Louella in Clinge zijn dus gespecialiseerd in kinderen, heren en dames knippen. Daarbij bieden ze u echter nog wat extra’s aan: het wellness ritual. Hier kiest u uit vier pakketten:

  • Het standaard wellness ritual: U zit hierbij in een shiatsu-massage-ligstoel, in een wellnessruimte met achtergrondmuziek en sfeerverlichting. Uw kapster geeft u gedegen advies over uw haartype en hoofdhuid. U ontvangt een intensieve massage, een stomende handdoek een drankje naar keuze. Daarnaast wordt uw haar en hoofdhuid verzorgd met een verfrissend complex, afhankelijk van uw huid- en haartype.
  • Het wellness ritual ‘styling’: Dit is het standaard ritual, plus het in model drogen of föhnen van uw haar.
  • Het wellness ritual ‘creating and styling’: Dit is het standaard ritual, plus het knippen en drogen of föhnen van uw haar.
  • Het wellness ritual ‘glamorous’: Dit is het standaard ritual, plus het knippen en drogen of föhnen van uw haar, plus de aanbreng van make-up.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u naar deze kapsalon waar het knippen van dames, heren én kinderen mogelijk is? Maak dan een afspraak! Dit doet u via de website of door even telefonisch contact op te nemen met de kapsters in Clinge.

https://www.hairbylouella.nl/