Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Een knipbeurt voor mannen nabij Krimpen aan den IJssel

Heeft u binnenkort een familiefeest of sollicitatiegesprek? Dan wilt u er vast piekfijn uitzien. In dat geval kunt u best uw haar laten knippen. Woont u in de buurt van Krimpen aan den IJssel, dan kunt u terecht bij Kapsalon Monique’s Hairfashion. Hun enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat u met een stijlvol kapsel buitengaat zodat u indruk kunt maken op uw sollicitatiegesprek. Bij deze kapper zijn er echter nog heel wat andere mogelijkheden. Lees verder en u zult ze zelf ontdekken.

Een knipbeurt voor iedereen

Iedereen kan bij dit kapsalon in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel terecht voor een knipbeurt. Ze knippen de haren van zowel kinderen, mannen als vrouwen. Wilt u uw haar laten kleuren? Dat ze doen ze met plezier. U kunt bovendien zelfs tips verwachten zodat uw kleur zo lang mogelijk blijft. Of moet uw baard ook dringend geschoren worden? Dan kunt u ervoor kiezen om uw baard op de klassieke manier met open mes te laten scheren. Deze kapper in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel hanteert enorm scherpe prijzen. Zo betaalt u als man slechts €22,95 voor een knipbeurt en als vrouw €24,00. Voor kinderen is een knipbeurt zelfs nog goedkoper.

Maak een afspraak en geniet van een frisse coupe

Wilt u ook genieten van dat heerlijk frisse gevoel wanneer u net de kapper verlaat? Maak dan een afspraak bij dit kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel. Dat kan door te bellen of via hun website. Hun ervaren kappers hebben maar één doel voor ogen, namelijk dat u enthousiast en met een nieuw kapsel hun salon verlaat. Is het vrij druk en moet u lang wachten? Dan bieden zij u graag een heerlijk kopje koffie of thee aan. Ze willen namelijk dat u als klant niets te kort komt.

https://moniqueshairfashion.nl/