Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Een hair weave laat je bij deze salon zetten

Wil jij graag meer volume in je haar of langere lokken? Laat dan een verbluffende hair weave zetten bij de Hairweave Company. Met drie vestigingen is er altijd wel op korte termijn een plek vrij voor jou in de salons. De professionals van dit bedrijf hebben vele jaren ervaring met het bevestigen van hair weaves bij dames van alle leeftijden. De methode die ze voor deze bevestiging gebruiken is veilig, waardoor jouw haar niet beschadigd wordt. Bovendien zal het lijken alsof de haarextensie jouw eigen haar is, doordat je kleur in de salon wordt bepaald. Zo valt het niemand op dat je een hairextension gebruikt.

Kies uit de twee verschillende soorten haar voor jouw hair weave

De Hairweave Company gebruikt twee verschillende haarsoorten. Je kunt zelf kiezen welk haar jij wilt voor je hair weave. De eerste soort is kunsthaar, ook wel Silk Hair genoemd. De andere soort is Human Hair. Beide soorten hebben hun eigen voor- en nadelen, die duidelijk opgesomd staan op de website van dit bedrijf. Een greep uit de voordelen die voor beide haarsoorten gelden, zijn:

  • Het haar kan in slag of krul
  • Het haar kan 100% stijl
  • Het haar kan tegen zwemmen en kan tegen de sauna
  • Het haar is herbruikbaar

Overleg vooral met een van de aardige medewerkers van deze salons en kies voor de haarsoort die jou het meest aanspreekt.

Maak een afspraak in een van de salons

Als je interesse hebt in een prachtige hair weave van hoogwaardige kwaliteit, maak dan een afspraak van een van de salons van de Hairweave Company. Deze zijn gevestigd in Amsterdam, Houten – Castellum en Hellevoetsluis. Op de website van deze salon staan de contactgegevens, zodat je eenvoudig een afspraak kunt maken. Voor Houten – Castellum kun je ook online een afspraak maken. Stel vooral je vragen als je liever eerst informatie ontvangt over de hair weaves, voor je langsgaat bij een van de salons.