Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Last van kraaienpootjes: botox is de oplossing

Ervaart u last van kraaienpootjes? Botox kan helpen. Bent u op zoek naar een geschikte kliniek om kraaienpootjes te laten behandelen? Dan bent u in Blaricum bij Kliniek de Medici  aan het juiste adres. De professionals hier zijn gespecialiseerd op het vlak van huidverjonging en -verbetering. Dit gebeurt aan de hand van krachtige injectables. “Injectables” zijn stofjes die in de huid worden aangebracht en zorgen voor een jonger uitziende huid. Denk onder meer aan filler, botuline-toxine en Profhilo®. Bij kraaienpootjes is botox een geschikt wapen om een oud uitziende huid te bestrijden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de sterke, werkzame producten van Dokter Zein Obagi (onder de naam ZO Skin Health), bevriezing (ook wel Cryotherapie genoemd) en verwarming (thermocoagulatie). Kortom: er zijn verschillende manieren om een oude huid aan te pakken en om de jeugdige look van het huidweefsel te herstellen.

Bekende behandelingen

Er is een aantal behandelingen waar vaak om wordt gevraagd, hier valt onder meer het aanpakken van kraaienpootjes met botox onder. Op een vergelijkbare wijze worden ook fronsrimpels aangepakt. Een behandeling als Botuline toxine is heel gebruikelijk bij Kliniek de Medici in regio Blaricum. Voorhoofdrimpels en hangende mondhoeken worden aangepakt. Het opspuiten van lippen kan natuurlijk ook, evenals de plooi tussen neus en lip. Ook kan het jukbeen worden aangepakt. Er wordt gewerkt met hyaluronzuur fillers en peelings. Last van Rosacea of bepaalde pigmentvlekken? Ook deze kunnen op duurzame wijze bestreden worden.

Huidverbetering in Blaricum

Kraaienpootjes zijn iets waar veel mensen op oudere leeftijd last van krijgen. Gelukkig is er genoeg tegen te doen: tegen kraaienpootjes helpt botox het beste. Mocht u vragen hebben over andere kwaaltjes of behandelingen, zoals acne, pigmentvlekken, Rosacea, wratten of ouderdomsvlekken, fibromen en/of melasma, dan staan de professionals u graag te woord. U komt altijd in aanmerking voor gratis huidadvies. Er is altijd een behandeling die bij u past

https://kliniekdemedici.nl/