Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam

Heeft u last van huidproblemen, zoals acne, littekens of pigmentvlakken? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u daar vanaf wilt. Ga daarvoor langs bij een huidspecialist met veel ervaring in het vak. Zo kunt u bijvoorbeeld een afspraak maken met Huidinstituut Callista, een huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam, in de buurt van Gorinchem. Deze specialist heeft meer dan 25 jaar ervaring en kent diverse behandelingen voor de huid, waaronder cosmetische peelings, definitief ontharen, permanente make-up aanbrengen, een OxyGeneo behandeling en micro needling. Na een bezoek aan deze huidexpert heeft u gegarandeerd weer een stralende huid waar u nog jarenlang van kan genieten.

Vraag deze huidspecialisten om deskundig advies

De huidexperts van Huidinstituut Callista helpen u ook graag verder met deskundig advies. Zij kijken dan naar uw huidproblemen en kiezen in samenspraak met u een geschikte behandeling. U bent bij deze huidspecialist en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat waar u tevreden mee over straat loopt. Voor ieder huidprobleem hebben zij wel een passende oplossing door middel van een behandeling of bepaalde huidverzorgingsproducten. Ook als u advies wilt over de verzorgingsproducten die u thuis kunt aanschaffen, kunt u bij deze specialist terecht. Zij doen maar dan alleen het aanbieden van huidbehandelingen. Als u gebruik wilt maken van de diensten van Huidinstituut Callista, kunt u eenvoudig een intakegesprek inplannen.

Maak een afspraak voor een eerste behandeling

In het intakegesprek worden uw huidproblemen besproken en wordt er in overleg met u een huid- of gezichtsbehandeling gekozen om uw problemen te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld een ontharingsbehandeling zijn, maar ook epileren, harsen, permanente make-up of micro needling behoren tot de mogelijkheden bij deze huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam. Welke behandeling u dan ook krijgt, u kunt altijd rekenen op een specialist en op het best mogelijke resultaat voor een gezonde en mooie huid.

Related posts

De dames in deze kapsalon knippen zowel volwassenen als kinderen

Ontdek de Aunt Jackie haarproducten

Last van kraaienpootjes: botox is de oplossing