Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam

Heeft u last van huidproblemen, zoals acne, littekens of pigmentvlakken? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u daar vanaf wilt. Ga daarvoor langs bij een huidspecialist met veel ervaring in het vak. Zo kunt u bijvoorbeeld een afspraak maken met Huidinstituut Callista, een huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam, in de buurt van Gorinchem. Deze specialist heeft meer dan 25 jaar ervaring en kent diverse behandelingen voor de huid, waaronder cosmetische peelings, definitief ontharen, permanente make-up aanbrengen, een OxyGeneo behandeling en micro needling. Na een bezoek aan deze huidexpert heeft u gegarandeerd weer een stralende huid waar u nog jarenlang van kan genieten.

Vraag deze huidspecialisten om deskundig advies

De huidexperts van Huidinstituut Callista helpen u ook graag verder met deskundig advies. Zij kijken dan naar uw huidproblemen en kiezen in samenspraak met u een geschikte behandeling. U bent bij deze huidspecialist en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat waar u tevreden mee over straat loopt. Voor ieder huidprobleem hebben zij wel een passende oplossing door middel van een behandeling of bepaalde huidverzorgingsproducten. Ook als u advies wilt over de verzorgingsproducten die u thuis kunt aanschaffen, kunt u bij deze specialist terecht. Zij doen maar dan alleen het aanbieden van huidbehandelingen. Als u gebruik wilt maken van de diensten van Huidinstituut Callista, kunt u eenvoudig een intakegesprek inplannen.

Maak een afspraak voor een eerste behandeling

In het intakegesprek worden uw huidproblemen besproken en wordt er in overleg met u een huid- of gezichtsbehandeling gekozen om uw problemen te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld een ontharingsbehandeling zijn, maar ook epileren, harsen, permanente make-up of micro needling behoren tot de mogelijkheden bij deze huidexpert en schoonheidssalon in Hardinxveld-Giessendam. Welke behandeling u dan ook krijgt, u kunt altijd rekenen op een specialist en op het best mogelijke resultaat voor een gezonde en mooie huid.