Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Laat je adviseren door haarprofessionals over pruiken

Het kan een hele opgave zijn om uit te zoeken welke pruiken precies aansluiten bij jouw wensen en eisen. Het maken van deze keuze hangt dan ook met een aantal factoren samen, zoals de hoeveelheid haar die je hebt en hoe je je hierbij voelt. Vaak hangt het verliezen van haar samen met een haarziekte of behandelingen als een chemokuur. Wil je toch genieten van een volle bos haar ondanks dat je een langdurig traject ingaat? Dan is een pruik een goede oplossing. Pruiken kunnen zowel van echt als van synthetisch haar worden gemaakt. Voor een buitenstaander is het niet te zien dat je een pruik draagt en dit draagt bij aan je zelfvertrouwen.

Lees meer over pruiken van echt haar

Als je er voor kiest om door te gaan met de aanschaf en zoektocht naar pruiken, kun je een keuze maken tussen pruiken van echt of synthetisch haar. Bij het kiezen van een pruik is het belangrijk om naar de algemene levensomstandigheden te kijken. Met pruiken van echt haar is het bijvoorbeeld mogelijk om te slapen of te zwemmen. Ben je actief? Is er sprake van tijdelijk haarverlies of is het permanent? De Haarstichting helpt je graag bij het maken van een keuze en voorziet je van persoonlijk advies. Dankzij de ondersteuning van deze organisatie weet je zeker dat je een pruik kiest die perfect aansluit op jouw wensen en levensstijl. Zo kun je zonder zorgen een pruik dragen.

Vraag een professional om advies

Het is lastiger om aan pruiken te komen die van echt haar worden gemaakt. Daarom is het belangrijk dat je vooraf de beslissing maakt of je een pruik van echt of synthetisch haar wilt. Raadpleeg een professional, zodat je de juiste keuze maakt. Een organisatie als De Haarstichting helpt je graag bij het maken van jouw keuze. Zij weten alles over de verschillende mogelijkheden van pruiken.