Bsone
Image default
Eten en drinken

Honing in emmer

Hakhoning, ook wel bekend als medische honing of gekristalliseerde honing, is een speciale soort honing die wordt gekookt en vervolgens gekristalliseerd. Het heeft een harde, snoepachtige textuur en een intense, zoete smaak en ziet eruit als een snoepje. Je kunt het in diverse smaken verkrijgen, zoals aardbei, kaneel en sinaasappel. 

Hakhoning heeft veel voordelen voor de gezondheid vanwege de unieke manier waarop het is geproduceerd. Hier zijn enkele van de voordelen van het eten ervan:

  • Het heeft een lagere waterinhoud dan gewone honing, wat betekent dat het minder snel bederft en langer houdbaar is.
  • De gekristalliseerde structuur kan helpen om keelpijn en hoest te verzachten door een beschermende laag te vormen op het slijmvlies van de keel.
  • Het bevat dezelfde voedingsstoffen als gewone honing, waaronder antioxidanten, vitamines en mineralen.
  • Het bevat hoge niveaus van antibacteriële en antimicrobiële stoffen, wat betekent dat het kan helpen bij het bestrijden van bacteriële infecties en het versterken van het immuunsysteem.
  • Het wordt vaak gebruikt als een natuurlijk middel om wondgenezing te bevorderen vanwege de antibacteriële eigenschappen. 

Honing in emmer aanschaffen 

Het is mogelijk om honing in grote hoeveelheden aan te schaffen. Hoe meer je er namelijk van aanschaft, hoe voordeliger het is. Je kunt zelfs honing in emmer formaat aanschaffen. In de emmer zit vijf tot zeven kilogram van de honing naar keuze. Echter kun je natuurlijk ook kiezen voor kleinere verpakkingen, bijvoorbeeld als je een specifieke soort honing wil uitproberen. Op de website kun je het uitgebreide assortiment aan honingproducten vinden, evenals meer informatie over de specifieke soorten.

https://www.honingonline.nl/product-categorie/xxl-grootverpakking-honing-snoep-emmers/honing-in-emmer-kopen-volume-korting-5-kilo-20-kg/