Bsone
Image default
Eten en drinken

Waarom zou je kiezen voor een Foster koelkast?

Je gaat binnenkort een lunchroom of een restaurant openen. Of een cafetaria. Of een andere horecagelegenheid. Je hebt hoe dan ook een koelkast nodig, maar de gemiddelde koelkast die je bij een willekeurige elektronica winkel kunt ophalen voldoet niet aan de hoge kwaliteitseisen waaraan een professionele horeca koelkast aan moet voldoen. Daarom ga je ook op zoek naar professionele oplossingen. Zodat je zeker weet dat je producten goed kunt bewaren en dat je jarenlang plezier van je investering hebt. In onze blog vertellen we waarom je zou moeten kiezen voor de professionele Foster koelkast.

Foster koelkast, een gerenommeerd merk binnen de horeca

In de horeca kom je vrijwel altijd dezelfde merken tegen. Of je het nu hebt over ovens, koelkasten, koel-vriescombinaties, vaatwasmachines of hele specialistische oplossingen, zoals ijsvitrines. Ieder merk heeft zo zijn eigen specialiteiten en Foster is expert op het gebied van koeling. Een Foster koelkast is praktisch de beste koelkast die je op dit moment kunt kopen, maar waarom is dat zo?

Foster bestaat al sinds de jaren ‘40 en het merk werd in die periode opgericht in New York. Van origine komt het merk dus uit de Verenigde Staten, maar ze noemen zichzelf inmiddels de Europese fabrikant van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor in de horeca. Dat is ook terecht, omdat ze met hun decennialange ervaring snappen wat er zich in een professionele keuken afspeelt. Met die kennis kunnen ze ook producten ontwikkelen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Foster koelkast met de nieuwste technologie

Op het gebied van techniek en innovatie loopt Foster dan ook voorop en als je het beste van het best wilt voor jouw horecagelegenheid is een Foster koelkast of vriezer dan ook de beste keuze. Maar het merk focust zich niet alleen op deze pijlers. Ze vinden het belangrijk dat hun producten worden gebruikt om efficiënt te kunnen werken. Dat houdt in dat ze gebruiksvriendelijk en ook eenvoudig te reinigen zijn. Daarnaast spenderen ze ook veel aandacht aan het design, want je wilt natuurlijk ook dat een koelkast een mooie uitstraling heeft. Dat maakt je keuken of werkruimte net iets chiquer.

Verschillende modellen verkrijgbaar

Foster maakt niet één soort koelkast, maar heeft verschillende producten die je kunnen helpen in de professionele keuken. De Foster koelkast kun je dan ook in verschillende modellen aanschaffen. Van tafelmodellen tot kleine modellen en van grote modellen tot aan koel-vriescombinaties. Zelf koelwerkbanken maken onderdeel uit van het assortiment van de Europese fabrikant. Wanneer je voor een Foster koelkast kiest wordt het product ook deskundig geleverd en geïnstalleerd. Zodat je zeker weet dat je straks van een goede oplossing in je keuken gebruik kunt maken.

Wat als het mis gaat?

Het is ook goed om te vermelden dat je wordt geholpen wanneer de Foster koelkast defect raakt. Het blijft techniek en het kan altijd kapot gaan. Je gaat er niet vanuit, maar mocht het gebeuren kun je rekenen op deskundig hulp en advies. Daarvoor werken zij samen met bekende installatiebedrijven en monteurs om ervoor te zorgen dat je nooit lang zonder koeling komt te zitten.