0

Vis in blik is gezond en duurzaam

Vis is heel gezond, maar duurzaamheid speelt bij voedselkeuze ook een steeds grotere rol. Steeds meer mensen letten op duurzaamheid; ook wanneer zij vis kopen. Als u graag vis eet zonder schuldgevoel, is vis in blik van Deepblue een goede keuze. Dit is een heel bekend merk voor vis in blik in Nederland. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan vis én let goed op duurzaamheid. Niet voor niets heeft de tonijnfilet in blik het Fairtrade MSC-certificaat. Daarnaast heeft een groot aantal van de producten een Pole & Line of een MSC-certificering. Ook let het bedrijf op goede werkomstandigheden en treedt het op tegen illegale visserij. Zo geniet u zeker van verantwoorde vis!

Lekker variëren met vis

Vis is gezond, lekker en u kunt er eindeloos mee variëren. Doe bijvoorbeeld eens vis op uw brood of door uw maaltijdsalade. Dat heeft u meteen een luxe lunch! Uiteraard smaakt vis ook goed als diner. Verse vis smaakt altijd goed, maar ook vis in blik is lekker en bevat veel gezonde voedingsstoffen. Bovendien zijn er veel verschillende soorten vis in blik verkrijgbaar, zoals:

  • Zalm
  • Tonijn
  • Haring
  • Sardines
  • Makreel

Vis in blik is ook erg gezond

Vis in blik past heel goed in een gezond voedingspatroon. Vis bevat namelijk veel goede voedingsstoffen zoals, omega 3 en de vitamines A, B12 en D. Daarom wordt het ook aanbevolen om minimaal twee keer per week vis te eten. De vis van Deepblue wordt snel verwerkt en ingeblikt, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven. Zo zet u eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.

Te koop bij uw lokale supermarkt

De vis in blik van Deepblue koopt u eenvoudig bij uw vertrouwde supermarkt. Alle supermarkten in Nederland verkopen namelijk de producten van dit merk. Koop dus een paar blikjes vis en bereid gemakkelijk en snel heerlijke gerechten!

https://deepblue.nu/
Tags: