Bsone
Image default
Groothandel

Uw kazen bestelt u bij dé groothandel in kaas van Nederland

De lekkerste kazen; daar bent u als kaashandelaar altijd naar op zoek. Begrijpelijk ook, want u wilt natuurlijk een zo breed mogelijk én zo lekker mogelijk assortiment aan uw klanten bieden. Bekijk dan eens het aanbod van dé groothandel in kaas van Nederland, namelijk Intercheese Holland. Hier vindt u een uiteenlopend assortiment binnen- en buitenlandse kazen. Door als kaashandelaar hier uw inkopen te doen, kiest u voor een groothandel met veel ervaring en een groothandel met kazen van uitstekende kwaliteit.

Kies voor de lekkerste kazen van de beste merken

Bij Intercheese Holland vindt u enkel de beste kazen van eigen bodem. Denk hierbij aan merken als Veendaler Kaas, Boer Berend, Kroontje Maasdam en Molenwiek. Maar naast dat u hier kazen uit Nederland vindt, biedt deze groothandel in kaas ook tal van buitenlandse kazen. Men maakt onderscheid tussen onder andere witte korstkaas, harde kazen, gewassen korstkaas en blauwaderkaas. Iedere kaassoort heeft zijn eigen kenmerken en smaak. Op die manier vindt iedere kaashandelaar zijn of haar favoriete kazen. Wilt u zichzelf nóg meer onderscheiden ten opzichte van uw concullega’s? Dan heeft u bij Intercheese Holland zelfs de mogelijkheid om uw eigen kaas te ontwikkelen. Kies zelf de naam, kleur en etiket voor uw kaas en uw persoonlijke kaas is geboren en klaar voor de verkoop.

Profiteer van een uitstekende service

Door de jarenlange ervaring als kaasgroothandel, is Intercheese Holland uitgegroeid tot een groothandel die kaas levert door heel Nederland. Bovendien bent u als kaashandelaar zeker van uitstekende service en topkwaliteit kazen. Zij weten welke smaken lekker zijn en kiezen -als u erom vraagt- de lekkerste kazen voor u uit. Bekijk het aanbod online en via een bestellijst plaatst u eenvoudig een bestelling. Heeft u nog vragen of wenst u advies te ontvangen over de verschillende kazen? Neem dan gerust contact op met de enthousiaste medewerkers