Bsone
Image default
Industrie

Een betrouwbare leverancier van Quard-platen

De slijtvaste platen van het merk Quard zijn ideaal om verschillende soorten industriële producten van te maken. Denk bijvoorbeeld aan persen, graafmachines en transportschroeven. De platen hebben een zeer goede vlakheid en oppervlaktegesteldheid. Ook zijn er nauwkeurige diktetoleranties mogelijk. Wilt u deze hoogwaardige platen bestellen voor uw productieproces? Dan bent u bij De Jong & Lavino, gevestigd in Geldermalsen, aan het juiste adres. Dit bedrijf levert al vele jaren diverse soorten platen aan bedrijven over de hele wereld. Ook Quard-platen in de uitvoeringen 400, 450 en 500 behoren tot het assortiment. De ervaren medewerkers vertellen u graag welk type plaat het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing. Zo krijgt u zeker de juiste platen voor uw productieproces.

Een hogere productiviteit dankzij deze platen

De slijtvaste platen van het merk Quard zijn gemakkelijk te bewerken. Deze eigenschap zorgt ervoor dat uw productieproces snel en soepel verloopt, waardoor de productiviteit toeneemt. Bovendien zijn de platen leverbaar in verschillende soorten en maten en biedt De Jong & Lavino extra services aan. Denk hierbij aan het certificeren van producten, beproevingen uitvoeren en procesbewerkingen. Hierdoor krijgt u zeker een kwalitatief hoogwaardig product dat aan al uw eisen voldoet.

Meer soorten platen zijn verkrijgbaar

Naast slijtvaste platen van het merk Quard levert dit bedrijf nog veel andere soorten platen. Denk bijvoorbeeld aan hoogvaste platen en platen voor:

  • Ketels
  • Offshore
  • Constructie
  • Scheepsbouw

Altijd de benodigde certificering

De Jong & Lavino is leverancier voor gerenommeerde opdrachtgevers wereldwijd. Het bedrijf heeft veel grote klanten omdat het altijd uitstekende kwaliteit levert en de juiste certificeringen biedt. Het bedrijf is niet voor niets al ruim 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd. Voor het certificeren van producten werkt het bedrijf samen met DNV GL, Lloyd’s Register en andere certificerende instanties waarmee opdrachtgevers ook werken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de benodigde certificeringen, uitstekende kwaliteit en een snelle levering.

https://jolasteel.com/nl/