Bsone
Image default
Electronica en Computers

Integreer uw Microsoft programma’s met behulp van Endpoint Manager

Microsoft Endpoint Manager is ideaal om meerdere programma’s van deze softwarefabrikant met elkaar te integreren. Hierdoor werkt u een stuk efficiënter en bespaart u dan ook veel tijd. Toch weet niet iedereen van het bestaan van deze integratieoplossing af. Ook is niet iedereen zich bewust van wat er allemaal mee kan. Daarom is het verstandig om de hulp van een expert in te schakelen, wanneer u deze oplossing wilt toepassen binnen uw bedrijf. TwentyNice is zo’n specialist. Dit bedrijf kent alle ins en outs van het systeem en kan u dan ook uitstekend adviseren. Ook zijn ze bekend met de meest recente updates, waardoor u altijd gebruik blijft maken van de nieuwste functies en alles uit Microsoft Endpoint Manager haalt wat erin zit.

Vind een softwareoplossing die perfect bij uw bedrijfsvoering past

Naast Microsoft Endpoint Manager kan TwentyNice ook andere softwareoplossingen voor u instellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Microsoft Defender, Identity en Access management. Ook softwareoplossingen van andere bedrijven behoren tot de mogelijkheden. Deze IT-specialist denkt namelijk graag met u mee over een oplossing die naadloos op uw bedrijfsvoering aansluit. Ook helpen ze met het trainen van uw systeembeheerders, staan ze voor u klaar met beheer en onderhoud aan uw systemen en implementeren en configureren ze de softwareoplossing. U wordt dus zo veel mogelijk ontzorgt, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw core business.

Ontdek de mogelijkheden die deze IT-specialist biedt

Bent u benieuwd wat TwentyNice voor u kan betekenen en vraagt u zich af of Microsoft Endpoint Manager ook een passende oplossing is voor uw bedrijf? Neem dan contact op met de experts van het bedrijf. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen ze graag uw wensen en behoeften in kaart. Dit kan bij hen op kantoor, maar het is ook mogelijk om een afspraak op afstand in te plannen. Zo heeft u geen reistijd en ook geen reiskosten.

https://www.twentynice.com/