Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Definitief ontharen in Utrecht is de oplossing!

Wil je ook definitief ontharen in Utrecht? Dat snappen wij maar al te goed! Er is steeds meer vraag naar deze behandeling en vooral veel vrouwen hebben hier behoefte aan. Het is niet te veel gezegd wanneer je het hebt over de haren die maar blijven groeien en je hier maar steeds tegenop moet scheren. Naast dat het vervelend is om de hele tijd te moeten scheren is het ook nog eens een lastig pakket wanneer je met stoppels, rode bultjes en irritaties te maken krijgt. Door middel van de behandeling van definitief ontharen in Utrecht heb je hier helemaal geen last meer van en zal alles voor je worden weggehaald op de plekken waar jij er last van hebt. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Ongewenst haar definitief ontharen in Utrecht is een bekende methode en dat kan ook op diverse manieren. Er zijn diverse manier om dit te doen, omdat je te maken hebt maar harde haren, zachte haren lichte haren en donkere haren. Vaak zijn zachte haren licht en hebben de harde haren een donkere kleur. Die dienen dan ook op een andere manier behandeld te worden. Je hoeft met het definitief ontharen in Utrecht nooit meer te scheren of te waxen en je geniet altijd van een gladde huid. 

Donkere en lichte haren behandelen

Wanneer je donkere haren hebt zal er snel worden gekozen voor lichtflitsen. Door het pigment dat zich in het haar bevindt zal de lichtflits worden omgezet in warmte. Deze warmte zal worden gestuurd naar het haarzakje, waardoor deze wordt vernietigd door de warmte die hieraan wordt toegevoegd. Er kan op die plek dus nooit meer een nieuwe haar groeien, omdat er geen haarzakje meer is waar deze uit kan groeien. Omdat mensen met lichte haren te weinig pigment daarin hebben zitten is deze manier van definitief ontharen in Utrecht niet geschikt.