Bsone
Image default
Groothandel

Waar zijn zelfklevende etiketten voor te gebruiken?

Met zelfklevende etiketten doet u voornamelijk één ding: de aandacht trekken van uw potentiële consument. Met etiketten draagt u een deel van het merkkarakter uit naar de buitenwereld. Daarom is het belangrijk dat dit aansluit bij uw bedrijfsnormen en -waarden. Daarnaast wilt u natuurlijk opvallen. Daarom is het niet alleen belangrijk om een originele verpakking te hebben, maar ook een die uw consument verleid om uw product mee te nemen. De noodzaak van een etiket is echter een stuk zakelijker. U moet namelijk belangrijke productinformatie naar de consument overbrengen. Een etiket is daar de perfecte manier voor. Denk aan ingrediënten, gebruiksaanwijzing en de houdbaarheidsdatum.

Draag bij aan duurzaamheid

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan duurzaamheid? Er zijn ook genoeg duurzame oplossingen op het gebied van zelfklevende etiketten. Zo past er altijd een product bij uw MVO-beleid en werkt u aan een groene toekomst voor uw bedrijf, terwijl u op blijft vallen. Dat is pas verantwoord ondernemen! Belangrijk is dat de materialen recyclebaar zijn en met zo weinig mogelijk fossiele brandstoffen tot stand komen. Denk hierbij aan PP-materiaal of FSC-papier. PP wordt bijvoorbeeld gemaakt uit de restproductie van papier, namelijk hars. FSC-papier is bovendien ook in meerdere varianten beschikbaar, zoals afwasbaar en afneembaar door de consument. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een gespecialiseerd bedrijf voor uw oplossing

Belona is een bedrijf dat u voorziet van de beste oplossingen op het gebied van zelfklevende etiketten. Hier vindt u een ervaren specialist op het gebied van DTP die u kan adviseren over de juiste manier om uw merk op te laten vallen. Bovendien zijn de moderne drukpersen in eigen beheer zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bekijk de cases op de website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Natuurlijk staat het u ook vrij om contact met het bedrijf op te nemen en uw ideeën te bespreken. Dan weet u meteen wat de mogelijkheden zijn voor uw merk.

https://www.belona.nl/