Bsone
Image default
Electronica en Computers

Het antivirusprogramma van BullGuard Internet Security

Dit product doet wat de naam belooft. BullGuard Internet Security beschermt jouw computer of tablet zelfs tegen de meest hardnekkige virussen. Lees vooral verder als jij interesse hebt in de technische werking van het antivirusprogramma en hoe het dus zorgt voor een optimale beveiliging. Het goede nieuws is dat je de software van BullGuard Internet Security doorgaans kosteloos kunt uitproberen en zo alvast uitgebreid kunt leren kennen. Overtuigd? Koop het programma dan aan op de webshop van SoftGiant Nederland.

Zo werkt het antivirusprogramma precies

Virusbestrijding vraagt om moderne oplossingen. Het programma van BullGuard Internet Security werkt met een sterk mechanisme dat een drielaagssysteem vormt. Het antivirusprogramma is zo ontworpen dat het snel onthoudt wat de sites en apps zijn die jij normaal gebruikt en waar je dus vrij toegang naar wil, maar die je evengoed vatbaar maken voor virussen. Het systeem voert doorlopend een scan uit om eventuele malware te detecteren. Zo kunnen eventuele problemen direct worden opgelost en krijg jij hier een melding van. Vervolgens is het antivirusprogramma van BullGuard Internet Security zelf in staat om de virussen in quarantaine te zetten en daarna te verwijderen. Jij hebt zelf nergens omkijken meer naar!

 

Probeer het programma eerst gratis uit

Het is begrijpelijk dat het lastig voor jou kan zijn om direct te betalen voor een programma dat je nog niet helemaal kent. Het is daarom goed nieuws dat zowel het merk zelf als de verkopers je de gelegenheid geven om het programma voor een vaste periode gratis uit te proberen. Hoewel het dan vaak wel om een versie met beperkte functies gaat, kun je de interface in ieder geval leren kennen en bepalen of dit product bij je past. Na deze proefperiode heb je de mogelijkheid om een aanschaf te doen en ontvang je soms een leuke korting. Het is dan ook altijd aan te raden om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

https://softgiant.nl/