Bsone
Image default
Beauty en verzorging

laat je wenkbrauwen epileren in Hengelo

In het mooie Hengelo kun je wenkbrauwen laten epileren bij een schoonheidssalon. Vind jij dat het weer tijd is om je wenkbrauwen te laten epileren? Bij de schoonheidssalon in Hengelo kan je dat voor een goede prijs laten doen. Je wenkbrauwen zullen verzorgder en voller ogen. Bij het epileren van wenkbrauwen in Hengelo zal er altijd rekening gehouden worden met jou wensen. Bedenk wat je zou willen. Er kan gevarieerd worden in dikte breeddte en volheid. Ook kunnen andere delen van het gezicht ge-epileerd of geharst worden.

Verschillende behandelingen mogelijk

Bij het epileren van wenkbrauwen in Hengelo zijn veel verschillende behandelingen mogelijk. Er is altijd keuze tussen epileren en harden. Beide behandelingen kosten even veel geld. Het gaat hierbij dus puur om jou voorkeuren. Ook bovenlip en wangebied kunnen worden geharst. Heeft u ongewenst haar op uw onderkin en hals? Ook deze kunnen worden weggehaald bij het epileren in Hengelo. Er worden niet alleen haren weggehaald. De haren kunnen ook geverft worden. Dit is mogelijk bij zowel wenkbrauwen als wimpers.

Korting en welkomscadeau

Als nieuwe klant willen ze je graag verwelkomen bij wenkbrauwen epileren Hengelo. Bij het eerste bezoek heb je dus de keuze tussen een kosteloze decolleté pakking of een ontspannende hoofdhuidmassage. Beide behandelingen zijn een goede keuze. Een bezoekje aan wenkbrauwen epileren Hengelo zal je tot rust brengen en je weer helemaal fris laten voelen. Als klant ben je altijd welkom en er is veel persoonlijk contact tussen medewerkers en klanten.