Bsone
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek de Aunt Jackie haarproducten

Sami Hair & Beauty Centre uit Amsterdam is de specialist op het gebied van al uw haar- en huidproducten. Al meer dan tien jaar verkoopt dit bedrijf met heel veel passie haarproducten voor diverse haartypes, zoals bijvoorbeeld de Aunt Jackie haarproducten. De producten die worden verkocht zijn ontwikkeld voor zowel stijl, als krullend haar en alles wat daar middenin valt. Ook zijn er niet alleen haar- en huidproducten voor vrouwen, maar ook voor mannen beschikken wij over een divers assortiment. Voor de beste haar- en huidproducten worden er alleen producten van de beste kwalitatieve merken verkocht.

Geef uw haar een boost met de beste merken voor alle haartypes

Omdat er gebruik wordt gemaakt van de beste kwalitatief hoogwaardige merken, wordt u ervan verzekerd dat uw haar en uw huid een hele nieuwe, en vooral gezonde, boost krijgen. De merken die onder andere online en in de winkel verkocht worden zijn: Shea Moisturen, Tgin, Red One, Palmers, Novex, Motion, KeraCare en de Aunt Jackie haarproducten. Deze producten worden continu up-to-date gehouden, zodat ons brede en ruime assortiment blijft bestaan en deze alleen maar steeds uitgebreider kan worden. Ook worden de haar- en huidproducten steeds aangevuld met de nieuwste merken en de leukste acties.

Kom zelf het ruime assortiment bewonderen in de winkel of online in de webshop

De haar- en huidproducten, zoals onder andere deShea Moisture en de Aunt Jackie haarproducten, zijn zowel in de winkel, als online te bestellen. Heeft u voor 17:00u uw bestelling geplaatst? Dan heeft u de huid- en/of haarproducten morgen al in huis! Naast onze webshop zijn de producten ook terug te vinden in de Sami Hair & Beauty Centre winkel in de Amsterdamse Poort. Uiteraard bent u tijdens openingstijden van harte welkom om het ruime en brede assortiment te komen bewonderen. Er zit vast en zeker bij wat u zoekt!

https://samihair.nl/