Bsone
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Electroneum koers en kopen

Electroneum is een nieuwe cryptocurrency van een Britse maker. Het heet de ICO-fase gehad. Dit betekent dat de fase waarin vroege investeerders de munt kunnen kopen over is. Men kon hier met een flinke bonus de coin kopen. De basiswaarde lag op $0,01, maar met een bonus van 50% lag dit een stuk lager. De huidige Electroneum koers ligt al iets hoger. Dit cryptogeld wil er voor zorgen dat het grote publiek ook kennis maakt met cryptocurrency.

Algemene informatie

Het is een fork (splitsing) van de bestaande munt Monero. Dat wil zeggen: ze hebben de code gebruikt van deze munt en een eigen systeem er aan toegevoegd. Dit kan, omdat de meeste cryptocurrency volledig open-source zijn. Iedereen mag deze gebruiken en aanpassen naar wens.

Kopen

De munt wordt afgekort als ETN op de markt. Electroneum kopen kan op veel verschillende manieren. Je kan een stappenplan bekijken op de website van Bitcoinsaltcoins.nl. Een exchange is beschikbaar, namelijk cryptopia. Hier kan je al handelen in ETN; kopen en verkopen is dus mogelijk.

Mobile mining ervaring

Je kan deze munt gewoon met een smartphone mijnen. Dat wil zeggen, je krijgt als je de app gebruikt gratis jouw coins. Het kost je alleen data als je niet op Wifi zit. Daarnaast is het een mining-ervaring. Je bent dus niet echt bezig met complexe rekensommen oplossen. Gelukkig maar, want telefoons zijn hier meestal niet op voorbereid. Er zijn wel een aantal munten waarbij dit wel kan, zoals XRM en Bytecoin. Electroneum wil dankzij dit systeem viral gaan en mensen een kijkje geven in de wereld van cryptocurrency.

ETN, een goede investering?

Investeren in cryptovaluta is niet geheel zonder risico. Al helemaal niet als je geld geeft aan een bedrijf dat nog bezig is met het ontwikkelen van een munt. Investeer dus alleen geld dat je kunt missen en niet je spaargeld dat je voor later wilt bewaren. Electroneum is een munt met hoog risico, maar waar wel hoog rendement mee te behalen valt. Als je de kans durft te pakken.

https://www.bitcoinsaltcoins.nl/