Bsone
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Redenen voor het aanschaffen van houten vloeren

Bent u al een tijdje aan het twijfelen over houten vloer en of u er één wilt aanschaffen? Bij Bax Houthandel begrijpen wij dat het aanschaffen van deze vloer een grote investering is waar u goed over nagedacht heeft. In deze blog leest u de redenen waarom dit een goed idee kan zijn en wat de voordelen zijn van dit type vloer. Zo kunt u vervolgens een beslissing maken of dit de juiste keuze is voor u en uw woning.

De voordelen van houten vloeren

De redenen voor het aanschaffen van één van de houten vloeren is natuurlijk heel persoonlijk. Toch zetten wij graag een aantal voordelen op een rij die belangrijk voor u kunnen zijn. Eén van de meest zichtbare voordelen is dat een vloer van hout een belangrijke uitstraling geeft aan uw woning. Het ziet er vaak stijlvol en elegant uit. Ook al lijkt dit type vloer in eerste instantie een behoorlijke investering, u krijgt er veel voor terug. De vloer is enorm duurzaam waardoor u niet gauw een nieuwe vloer hoeft te laten leggen. Ook kan een vloer van hout een groot voordeel zijn als u eventueel ooit uw huis wilt kopen. De waarde van uw huis kan hierdoor erg omhoog gaan en veel potentiële kopers zien deze vloer als een groot voordeel omdat hout in principe geen geuren achterlaat. Een ander voordeel is dat er vele verschillende soorten hout zijn. Daarom kunt u altijd kiezen uit welk soort hout het beste bij u, uw meubels en uw huis past – ofwel het is heel erg persoonlijk. Ook zijn deze vloeren makkelijk schoon te houden of schoon te maken. Je hoeft de vloer enkel af en toe te stofzuigen of te dweilen met specifiek parketzeep. Wel moet u de vloer eenmaal per jaar in de onderhoudsolie zetten om zijn netheid te behouden. 

Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel kunt u kiezen uit diverse vloeren van hout maar ook uit parket en lamelparket. Wij geven u graag advies over welke vloer het beste bij u past. Ook kunt u bij ons rekenen op alleen de meest kwalitatieve producten en de beste service.