Bsone
0

Te veel telefoontjes? Neem dan nu de Antwoordservice!

Heeft u of uw bedrijf te veel telefoontjes waardoor u behoefte bent aan een antwoordservice? Dan bent u bij www.antwoordservice.nu op het juiste adres. Wij zorgen er voor dat al uw telefoontjes beantwoord zullen worden en dat wij ons verdiepen in de waarden en idealen van uw bedrijf. Zodoende hebben we ook genoeg inzicht om als uw antwoordservice te dienen. Klantherkenning staat bij ons bedrijf FreeVoice voorop, want we willen graag een persoonlijke maar tegelijkertijd professionele band opbouwen. Op deze manier zullen klanten ook eerder weer bij uw bedrijf terugkomen, weten wij uit ervaring. De antwoordservice van FreeVoice zorgt ervoor dat u zich meer kan richten op de dingen die u het leukst vindt.

Antwoordservice is in no-time geregeld!

FreeVoice heeft naast de antwoordservice enkele diensten die we u kunnen aanbieden. Onze diensten bestaan uit de antwoordservice, FreeVoice Connect, secretariële ondersteuning en telefoniste voor de praktijkondersteuner. Het bedrijf van FreeVoice is kleinschalig actief en daarom vinden we het belangrijk om een persoonlijke band met de klanten op te bouwen. Bovendien zijn we flexibel inzetbaar; u hoeft enkel bij ons aan te geven wanneer we voor u beschikbaar moeten zijn. Als bedrijf verkopen we het programma Xelion ook nog duur. Wilt u weten wat Xelion precies inhoudt of wilt u meer weten over onze diensten? Ga dan naar gerust naar www.antwoordservice.nu en lees meer over ons. Mocht u nog een secretaresse missen die u liever niet op kantoor heeft lopen of die over uw schouder meekijkt? Kies dan voor de secretariële diensten van FreeVoice. Deze diensten werken op afstand, wat natuurlijk steeds normaler wordt in de corona tijd. Onze telefonisten en secretaressen kunt u regelen voor een schappelijk bedrag en passen zich aan aan uw schema.

Contact & onze site

Op onze website www.antwoordservice.nu kunt u verdere informatie vinden over de diensten van FreeVoice en Xelion. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben over onze diensten of heeft u problemen? Neem dan gerust contact met ons op, door op het kopje ‘Contact’ te klikken en vervolgens telefonisch of via email contact met ons op te nemen. Klik hier voor antwoordservice.