Bsone
0

Innovatie van NuCall

Bij NuCall vinden wij het belangrijk om altijd en overal bereikbaar te kunnen blijven. Of dat nu thuis is, onderweg of op kantoor. Wij kunnen uw bereikbaarheid garanderen doordat wij de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden. Zo heeft u de meest moderne communicatieomgeving.

Communicatieomgeving van NuCall

Met de service van NuCall bent u voortaan altijd en overal bereikbaar. Wij nemen uw communicatieomgeving uit handen, zodat u weer de tijd heeft voor uw eigen werk. Bereikbaarheid is één van de belangrijkste dingen binnen uw bedrijf, klanten moeten u kunnen benaderen en u wilt natuurlijk dat ze direct de juiste persoon aan de lijn krijgen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw communicatieomgeving altijd up-to-date is. U kunt zelf kiezen op welke manier het eerste contact met uw bedrijf kan worden gelegd. Wilt u bijvoorbeeld dat telefoontjes eerst langs de receptioniste gaan? Of heeft u liever een keuzemenu of welkomstboodschap? Het is allemaal mogelijk bij NuCall. Wij kijken daarnaast ook naar uw wensen op het gebied van wachttijden, manier van doorverbinden, wachtrijen, voicemails en meer. Al deze zaken zijn belangrijk voor de uitstraling van uw organisatie.

Waarom bij ons?

Wij snappen dat de communicatieomgeving van een bedrijf de uitstraling van dat bedrijf voor een groot deel bepaalt. Om die reden denken wij graag met u mee over de beste oplossingen op het gebied van bereikbaarheid. Bereikbaarheid moet vanzelfsprekend zijn en wij zorgen dat dat het ook is. Zo heeft u de perfecte communicatie binnen uw bedrijf. Elke dag opnieuw houden wij uw bereikbaarheid in de gaten en zorgen wij ervoor dat u onbezorgd en probleemloos gebruik kunt maken van uw communicatieomgeving. Wij leveren toekomstgerichte bedrijfscommunicatie voor vaste- en mobiele communicatie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen. Dit doen wij op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier.

Onze werkwijze

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan kijken wij eerst naar uw communicatiestijl. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw wensen en doen wij een voorstel om aan uw wensen te voldoen. Wij maken dan samen met u een planning en uw vaste projectmanager begeleidt het traject tot de oplevering. Kijk voor meer informatie over onze werkwijze en onze diensten op onze website.