Bsone
0

Webcam cover bedrukken

Een hartstikke leuke manier om gratis samples uit te delen aan mensen is door webcam covers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Niet alleen is het meer origineel dan gewoon een pen of een USB stick, ze hebben er daadwerkelijk meer aan. Hackers die stiekem meekijken via de webcam is namelijk een heus probleem. Veel mensen per jaar worden beroofd doordat de dieven in staat waren malware te installeren op de laptop van het slachtoffer. Hierdoor konden ze de omgeving van de kamer observeren, en kregen ze informatie over de gewoontes van het slachtoffer. Hierdoor wisten ze precies wanneer de slachtoffers wel en niet thuis waren, en die informatie kon gewoon doorverkocht worden naar dieven die er gebruik van maakten. 

Webcam cover bedrukken met webcamcovers.nl

Met webcamcovers.nl is het mogelijk om mensen te beschermen tegen dit soort acties, door webcam covers met uw bedrijfslogo te bedrukken en gratis uit te delen! Dat kan heel makkelijk op conventies of andere gelegenheden. Er zit daarnaast nog een groot voordeel aan het bedrukken van webcam covers. Wanneer mensen ze namelijk op hun computer plakken of laptop, dan zal uw bedrijfslogo continu in het zicht zijn wanneer ze de computer of laptop gebruiken. Misschien zegt u dat niet veel, maar op deze manier wordt het zien van uw logo een gewoonte, iets bekends. Uit psychologisch onderzoek is dan ook gebleken dat mensen die meer bekend zijn met een bedrijf of organisatie, er sneller voor zullen kiezen wanneer ze voor een keuze staan. Op deze manier is het bedrukken van een webcam cover of logo ook daadwerkelijk iets waarmee u meer klanten kunt werven!

Kies voor webcamcovers.nl

Bij webcamcovers.nl kan het allemaal, wij zorgen voor de bedrukte covers en u geniet van de extra instroom aan klanten. Er zijn een heleboel verschillende mogelijkheden wat betreft de kleur en het materiaal van de cover. We hebben namelijk zwarte en witte covers, deze kunnen op hun beurt weer van plastic of van aluminium gemaakt worden. Kortom, heel veel mogelijkheden om uit te kiezen! Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!