Bsone
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Goedkope website laten maken?

Wilt u een goedkope website laten maken? Anno 2017 ontkomt u er als bedrijf bijna niet aan om een eigen website te hebben. De online vindbaarheid wordt steeds belangrijker en consumenten maken meer dan ooit gebruik van het internet. Dit biedt veel kansen voor uw onderneming. Een eigen website hoeft helemaal niet duur te zijn en al helemaal niet als u zich bedenkt wat het voor u kan opleveren.

Goedkope website laten maken door SiteToGo

Een goedkope website laten maken betekent niet meteen dat dit ten koste van de kwaliteit van de website gaat. Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring in het maken van mooie websites en dat voor een vaste prijs van €450,-. Onze prijs is zo laag omdat wij werken vanuit bestaande template ontwerpen. Maar wij gaan heel ver in het aanpassen van deze ontwerpen, zodat u niet een standaard website heeft, maar een mooie website die in uw huisstijl is. Binnen een week realiseren wij uw website en vanaf dat moment kunt u hem verder aanpassen naar uw smaak. U kunt de titels, teksten en kleuren aanpassen bijvoorbeeld. Mocht u er toch even niet uitkomen, dan heeft u altijd ons nog. Wij helpen uw graag met deskundig advies. Kortom, wilt u een goedkope website laten maken, kies dan voor SiteToGo.

Goedkope website laten maken doen wij al jaren

U wilt een goedkope website laten maken door SiteToGo, maar hoe ziet het proces eruit? Wij kijken eerst samen met u naar welk typen website u wilt en hoe die moet werken. Wij zorgen ervoor dat de website wordt ingericht naar uw smaak en dat de website volledig draait en vindbaar is. Met onze 16 jaar ervaring hebben wij al veel verschillende websites gebouwd. Van websites voor advocaten tot websites voor personal trainers, van 123rijden.nl tot livingcollection.nl. Wij hebben veel ervaring in meerdere branches. Naast het hebben van een goede website is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google. U kunt de beste website ter wereld hebben, maar als u geen bezoekers heeft, levert het alsnog weinig op. Wij zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar is door middel van bijvoorbeeld SEO-zoekwoorden.