Bsone
Image default

De HP latex printer helpt u om up-to-date te blijven, om innovatief te zijn en als bedrijf in te spelen op de veranderende eisen van de klant.

De HP latex printer levert een veel hogere beeldkwaliteit dan elke andere printer.  Wanneer u eigenlijk veel te laat uw bestellingen ontvangt om een tijdige levering voor de volgende dag te kunnen garanderen, is het vaak een enorme uitdaging voor elke andere printer om de deadline van de opdracht toch te behalen. Met de HP latex printer zijn de prints direct klaar voor verdere toepassingen of gebruik. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met bijvoorbeeld droogtijden.

Een HP latex printer kan overal zijn plekje krijgen omdat de inkt op waterbasis is en niet giftig, maar ook droog uit de printer komt. Dit komt de investering in productiefaciliteiten ten goede wanneer u dit vergelijkt met andere printers waarbij altijd voorzichtig moet worden omgesprongen met de prints, omdat ze nog plakkerig uit de printer komen en gemakkelijk beschadigd kunnen raken.

Een HP Latex printer is makkelijker te onderhouden en arbeidsintensieve onderhoudsprocessen worden daardoor geëlimineerd net als sterke reinigingsproducten. Een HP latex printer heeft slechts weinig tot geen onderhoud nodig en is automatisch. Mede dankzij een hogere productiviteit van HP latex printers kunt u (veel) geld besparen op servicecontracten.

Voor elke onderneming staat de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers voorop. Daarom zijn de milieukwalificaties en veiligheidscertificeringen van HP latex printer belangrijk voor een goede werkomgeving voor de medewerkers.

Een HP latex printer is snel, makkelijk en divers

Een HP latex printer stelt u in staat om meer te produceren met één printer en dat vertaalt zich in een verhoging van de totale productiecapaciteit. Dat is het eerste grote voordeel voor elk bedrijf met een HP latex printer. Ten tweede wordt u als bedrijf in staat gesteld om een veel hogere beeldkwaliteit te bereiken dan voorheen, als en wanneer de klant of toepassing dat vraagt, een kwaliteit die niet geëvenaard kan worden met een welke andere reguliere printer.

Een HP latex printer is flexibel

De HP latex printer stelt uw bedrijf in staat om nieuwe markten aan te boren dankzij de flexibiliteit van een HP latex printer. Deze kan namelijk printen op een enorm scala van materialen, zoals wandbekleding, stoffen, behang, zelfklevend vinyl. En deze lijst wordt alleen maar langer. Het biedt drukwerk met een hogere kwaliteit.

Related posts

Taxi centrale Leiden schipholservice contact

Wat is Outplacement?

Oude woontrends herleven