Bsone
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Meer onthouden: tips

Ben je enorm vergeetachtig, en zou je graag wat meer dingen willen onthouden? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je geheugen te verbeteren. Wat je precies kunt doen om je geheugen te verbeteren leggen we je hier uit.

Voedsel

Een goed geheugen begint bij het juiste voedsel. Zo zijn omega 3 vetten ontzettend goed voor je geheugen. Omega 3 vetten zijn namelijk essentieel voor een goede hersenfunctie. Het is daarom belangrijk dat je voldoende omega 3 vetten binnen krijgt. Een belangrijke bron van omega 3 vetten is vis. Zorg er daarom voor dat je regelmatig vis eet, zeker zo’n twee keer per week. Ben je niet zo’n fan van vis dan zou je er ook voor kunnen kiezen om viscapsules met omega 3 vetten te slikken. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende glucose binnen krijgt, dit verbetert namelijk ook je geheugen. 

Supplementen

Er zijn tegenwoordig ook supplementen die ervoor zorgen dat je brein optimaal kan functioneren. Dit zijn speciale supplementen voor je hersenen. Je hebt bijvoorbeeld nootropics supplementen, die ervoor zorgen dat je geheugen verbetert, en tegelijkertijd ook ervoor zorgt dat je meer energie krijgt. Als je graag je geheugen wilt verbeteren, dan zou je eens kunnen kijken voor deze supplementen voor het brein. Je kunt nootropics online kopen

Sporten

Om hard te kunnen werken hebben je hersenen voldoende bloed nodig. Daarom is het belangrijk dat je voldoende beweging krijgt. Beweging zorgt er namelijk voor dat je bloed wordt rondgepompt. Je kunt ervoor kiezen om een abonnement bij de sportschool te nemen, maar je kunt ook gewoon zelf gaan sporten. Zo kun je elke dag een rondje hardlopen, of elke avond een stevige wandeling maken. Ook yoga is een sport waarbij je je brein kan stimuleren. Het maakt niet zozeer uit wat je doet, als je maar voldoende beweegt.

http://www.paneuromix.nl