Bsone
Image default
Electronica en Computers

Jouw perfecte server kun je bij deze specialist zelf samenstellen

Heb je een nieuwe server nodig? Bijvoorbeeld omdat je nog geen server had of omdat de oude aan vervanging toe is? Dan is het niet altijd even eenvoudig om een server te vinden die aan al je eisen voldoet. Zeker niet als je hele specifieke wensen hebt. Gelukkig is er een oplossing! Je kunt namelijk zelf een server samenstellen bij ServerZaak. Deze specialist verkoopt diverse servers, maar ook losse onderdelen. Daarnaast kun je bij sommige servers zelf een aantal zaken configureren. Denk daarbij aan het soort harddisk, maar ook aan de voeding, het geheugen en de processor. Zo vind je in een handomdraai een server die aan al je wensen voldoet.

Uitgebreide keuze voor zowel nieuwe als gereviseerde servers

Er is nog meer te kiezen als je een server gaat samenstellen bij ServerZaak. Deze webshop biedt namelijk niet alleen een ruim aanbod, maar ook de keuze tussen nieuwe en gereviseerde onderdelen. Als het voor jou belangrijk is om het nieuwste van het nieuwste te hebben en de prijs niet zo veel uitmaakt, dan is nieuw een goede optie. Hoef je echter niet per se een gloednieuwe server te hebben en is het voor jou vooral belangrijk dat deze degelijk is en niet te veel kost? Dan is een gereviseerde server voor jou een uitstekende match. Bij deze specialist ben je zowel bij nieuwkoop als bij de aanschaf van een gereviseerd model verzekerd van topkwaliteit. Ze verkopen namelijk enkel servers en onderdelen van gerenommeerde merken. Daarnaast worden gereviseerde servers en onderdelen uitvoerig nagelopen voordat ze in de winkel terecht komen. Het testrapport met de testresultaten is bovendien ook op te vragen.

Plaats je bestelling eenvoudig online

Wil je een volledige server samenstellen of heb je slechts een aantal onderdelen nodig? In beide gevallen slaag je zeker bij ServerZaak. Bezoek de webshop en maak je keuze. Er is een breed scala aan onderdelen, waaronder switches, server racks en ethernet controllers. Vervolgens bestel je eenvoudig online en ontvang je alles al snel. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, is namelijk dezelfde dag nog verzonden.