Bsone
Image default
Electronica en Computers

Met een Navision ERP systeem kun je overal werken

Het Navision ERP systeem, tegenwoordig beter bekend onder de nieuwe naam Microsoft Dynamics NAV/365, gaat goed met de tijd mee. In deze tijd gaat flexibel werken een steeds belangrijkere rol spelen. Meer medewerkers werken niet meer uitsluitend op kantoor, maar ook thuis, op flexplekken en onderweg. Een goed systeem zorgt ervoor dat dit goed mogelijk is en dit is dan ook precies van het Navision ERP systeem doet.

Je hoeft het Navision ERP systeem niet te leren kennen

Een ander belangrijk voordeel is wel dat het je zeer weinig moeite zal kosten om te leren werken met het Navision ERP systeem wanneer je al gewend bent aan het werken met Office tools van Microsoft. Het systeem werkt namelijk vergelijkbaar met deze tools, zoals Excel, Word en natuurlijk ook Outlook. HB Software, Nederlands partner van Navision, geeft aan dat het systeem naadloos functioneert met de Office tools.

Altijd en overal werken met het systeem

Houd je van flexibel werken, ook als het om de werkplek gaat? Dan werkt het Navision ERP systeem gegarandeerd voor je. Je kunt diverse algemene taken direct uitvoeren in je postvak en je kunt gebruikmaken van alle beschikbare functies op Windows, Android en iOS. Dit betekent dat je echt overal kunt werken, op een desktop, een laptop, een tablet of een smartphone.

Optimaal beveiligd

Natuurlijk is online veiligheid ook heel belangrijk in deze tijd. Je wilt wel overal kunnen werken, maar dit moet ook op veilige wijze kunnen. Het mag niet gebeuren dat gevoelige informatie op straat komt te liggen, waar het makkelijk in de verkeerde handen valt. Ook hiervoor hoef je niet te vrezen wanneer je gebruikmaakt van het Navision ERP systeem. Je werkt altijd goed beveiligd. Zo levert het modulaire systeem, dat optimaal aan te passen is op jouw bedrijfsprocessen, je altijd maximaal voordeel op.

https://hbsmarttrade.com