Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deuren sluiten automatisch met een deurdranger

Vindt u het ook zo vervelend als de deuren in uw pand steeds open blijven staan? Dan is een deurdranger wellicht iets voor u. Deze dranger dient voor het automatisch en gedoseerd laten sluiten van deuren. dormakaba biedt producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten aan. Met meer dan 150 jaar ervaring staat die bedrijf voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit is de basis van deze specialist en maakt dit bedrijf de vakkundige partner voor u.

Een geschikte deurdranger vinden

Om een geschikte deurdranger te kiezen voor uw pand, geeft u uw wensen en persoonlijke voorkeuren aan bij de specialisten van dormakaba. Heeft u bijvoorbeeld een dranger nodig voor een deur die naar buiten of naar binnen opent? Daarbij is de zwaarte van de deur belangrijk om door te geven. In het brede assortiment van sluitsystemen voor diverse deursituaties, zit er gegarandeerd een passende dranger bij voor uw deur. Doordat een dranger ervoor zorgt dat een deur vanzelf en geleidelijk sluit, heeft u geen last meer van tocht door openstaande deuren in uw pand of het lawaai van dichtslaande deuren. Zo profiteert u met een handige dranger voor uw deur van vele voordelen!

Kies voor kwaliteit van een specialist

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een deurdranger? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop van dormakaba. De deurtechniek van deze specialist biedt een antwoord op de hoogste vereisten wat betreft design, comfort en kwaliteit. Wilt u graag meer informatie over een deurdranger of wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Dan vertellen de vakbekwame medewerkers van deze specialist u er graag meer over door u te voorzien van passend advies op maat. Van drangers met een glijarm tot drangers met een vrijloopfunctie; bij dit bedrijf bieden ze het allemaal aan in hun brede assortiment!

https://www.dormakaba.com/nl-nl