Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw evenementenmunten op maat maken

Met de evenementenmunten van Damen Plastics kunt u een geslaagd evenement organiseren. Dit bedrijf produceert plastic betaalmunten, die u volledig op maat kunt laten maken. Ze hebben een uitgebreid machinepark met diverse spuitgietmachines. U profiteert bij hen dan ook van kwalitatief hoogwaardige munten die geschikt zijn voor elk evenement. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wilt u bedrukte munten met tekst of een logo in een contrastkleur? Of wilt u reliëfmunten waarbij de tekst en het logo in dezelfde kleur als de munt zijn, maar door het reliëf wel zichtbaar zijn? Bij deze specialist is het allemaal mogelijk! Ook kunt u kiezen voor munten in euroformaat, bijvoorbeeld 50 cent, 1 euro of 2 euro, of munten met meerdere kleuren. Hierbij kunt u een munt laten maken met een maximum van 5 kleuren.

Speciale ontwerpen voor uw consumptiemunten

Evenementenmunten worden op een event voor verschillende doeleinden gebruikt. Vaak kunnen bezoekers met de munten eten en drinken kopen, maar ook voor de garderobe of het gebruik van kluisjes worden de munten nogal eens gebruikt. In dit geval is het leuk om een speciaal ontwerp op de munt te laten drukken. Doordat ze bij Damen Plastics gespecialiseerd zijn in maatwerk, zijn er veel mogelijkheden wat betreft het ontwerp en de kleuren. Op basis van uw wensen gaan ze graag voor u aan de slag. Wist u dat u naast evenementenmunten ook andere benodigdheden kunt kopen bij dit bedrijf? Denk hierbij aan telbakken en telmachines, garderobe labels, roerstaafjes, bierspatels en meer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Damen Plastics kunt u de evenementenmunten zowel kopen als huren. Bent u benieuwd welke optie voor uw evenement het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op met deze specialisten, ze helpen u graag verder. U vindt de contactgegevens op hun website. Ook wanneer u direct een offerte wilt aanvragen, kunt u dit eenvoudig online doen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en geeft u een duidelijk overzicht van de kosten.

https://damenplastics.nl/