Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop een balenklem bij een echte specialist

Wanneer u een kwalitatief hoogwaardige balenklem wilt aanschaffen, doet u dit natuurlijk het liefst bij een deskundige en ervaren specialist. Durwen Benelux is zo’n specialist. Het bedrijf is een gerenommeerde leverancier van diverse heftruckapparatuur van het vooraanstaande Duitse merk Durwen. Bent u al in het bezit van een balenklem, maar is deze toe aan onderhoud? Ook dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Met een eigen onderdelenmagazijn en een uitgebreide werkplaats voorreparaties en revisies, kunt u te allen tijde en voor diverse doeleinden terecht bij Durwen Benelux. Bekijk de website van de specialist en ontdek de mogelijkheden.

Een aanbod met diverse soorten bouwklemmen

In het ruime en gevarieerde assortiment van Durwen Benelux vindt u balenklemmen in diverse soorten en maten. Zo vindt u onder meer de volgende modellen: de PBK ISO II/III/IV en de PBK ISO I/III/IV. De bouwklemmen zijn speciaal ontwikkeld voor compacte bouwmaten en bieden een zeer stabiele constructie. Daarbij zijn de klemmen voorzien van een ventiel gestuurde sideshift en hebben deze slanke armen. Deze combinatie maakt het mogelijk om de balen dicht tegen elkaar te stapelen. Heeft u meer interesse in een draaibare balenklem, zodat u uw goederen nóg flexibeler op kunt nemen en verladen? Ook dan bent u bij Durwen Benelux in goede handen.

Neem contact op met de professionals voor meer informatie

Heeft u interesse in het kopen van een balenklem van professionele kwaliteit? Bij Durwen Benelux bent u ongetwijfeld op de juiste plek. Ongeacht uw locatie in de Benelux: bij dit bedrijf kunt u te allen tijde terecht. Mocht u vragen hebben over de diverse onderdelen en apparatuur uit het assortiment of meer informatie willen inwinnen omtrent de dienstverlening van de leverancier, neemt u eenvoudig contact op met de professionals. Zo beantwoorden uw vragen graag en voorzien u van gedegen advies op maat, afgestemd op zowel uw wensen als uw persoonlijke situatie.

https://www.durwenbenelux.com/