Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Geluiddempend tapijt leggen in uw kantoor biedt veel voordelen

De inrichting van uw kantoor heeft grote invloed op de productiviteit van de medewerkers. Zorg bijvoorbeeld dat het opgeruimd is, zodat bureaus die vol liggen met werkmappen niet zorgen voor afleiding. Geef de kantoorruimte kleur, zodat er een bepaald gevoel gecreëerd wordt waardoor de stemming op de werkvloer verbetert. Kantoorplanten doen het ook altijd goed. Dit filtert de lucht, maakt ons gezonder en zorgt voor minder stress. Daarnaast doet de vloerkeuze ook wonderen. Heeft u er bijvoorbeeld al eens over nagedacht om geluiddempend tapijt te leggen in uw kantoor? Dit biedt namelijk vele voordelen, zoals ultieme rust.

Tapijt dat uitermate geschikt is voor kantoor

Geluiddempend tapijt is optimaal geschikt is voor gebruik in uw kantoor. Vaak doen deze ruimtes namelijk hol aan en worden geluiden van aanwezige medewerkers en bezoekers erg versterkt. Geroezemoes en gesprekken worden al gauw opgemerkt en wanneer men daar heel de dag moet werken, wordt dit een storende factor. Deze galm gaat u eenvoudig tegen door geluiddempend tapijt in uw kantoor te leggen. Deze tapijttegels zijn voorzien van een akoestische backing, waardoor de galm verdwijnt en men weer geconcentreerd en in alle rust aan de slag kan. Kies voor geluiddempend tapijt met een origineel, uniek design en maak het tegelijkertijd een ware blikvanger in uw kantoor!

Een zorgvuldig samengesteld assortiment

Bent u nog op zoek naar dergelijk tapijt? Kies uit een zorgvuldig samengesteld assortiment met daarin meerdere soorten en maten tapijt bij Enzovoort BV. Zij hebben tapijten van Milliken Nederland die allemaal geschikt zijn voor gebruik in het kantoor. Milliken is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van projectvloerbedekkingen voor kantoren, publieke ruimtes, retail en hospitality. Hun vloerbedekking is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het is dus een waardevolle toevoeging in iedere kantoorruimte van uw bedrijf! Bekijk de collectie of neem contact met hen op wanneer u graag meer informatie wenst te ontvangen.

https://enzovoortbv.nl/