Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Narrowcasting wordt uiterst eenvoudig met deze software

Wilt u graag gebruik gaan maken van narrowcasting, maar beschikt u niet over software waarmee u dit kunt realiseren? Dan kunt u het best een expert inschakelen. Het bedrijf InfoScreens bijvoorbeeld. Zij bieden u de gebruiksvriendelijke PADS4 software aan, waarmee narrowcasting een eitje wordt. Via dit internetcommunicatiemodel kunt u eenvoudig belangrijke bedrijfsinformatie delen met uw werknemers of met bezoekers. Door de oplossingen van dit bedrijf te koppelen aan uw managementinformatiesysteem of uw productiestatistieken, kunt u iedereen real-time op de hoogte houden van de vorderingen van hun werkzaamheden en het bedrijf als geheel. U kunt het hierbij zo groot maken als u zelf wilt. Wilt u slechts een aantal schermen koppelen aan uw systemen of heeft u meer interesse in digital signage-installaties met meer dan duizend schermen? Wat uw wensen ook zijn: voor advisering, realisering, instandhouding, beheer, hosting en service schakelt u InfoScreens in.

Ook voor andere toepassingen gebruikt u narrowcasting

Natuurlijk is narrowcasting niet alleen een oplossing bij kantoren. Het kan namelijk voor veel meer doeleinden ingezet worden. Zo kunt u de narrowcasting software van dit bedrijf ook gebruiken om een reserveringssysteem toe te voegen of om bewegwijzering te laten zien. Daarnaast is reclame maken via de schermen natuurlijk ook nog een optie. U merkt het al: de software van InfoScreens kan ingezet worden voor allerlei toepassingen. Bovendien zijn de slimme systemen van dit bedrijf erg gebruiksvriendelijk en is het eenvoudig te gebruiken voor zowel ervaren als onervaren gebruikers.

Bespreek uw wensen met de professionals

Heeft u een project waarbij u de narrowcasting software van InfoScreens wilt gebruiken? Neem dan contact met ze op en geef aan welke wensen u heeft voor dit project. De professionals van dit softwarebedrijf bekijken dan hoe ze uw wensen kunnen vervullen, om tot een goed eindresultaat te komen. U maakt een afspraak door het contactformulier op hun website in te vullen.

https://infoscreens.nl/