Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de dienstverlening van dé specialist in outplacement, gevestigd in Apeldoorn

Zit u midden in een fusie of conflict met uw organisatie? Of komen uw eigen ambities niet meer overeen met die van het bedrijf? In deze gevallen is afscheid nemen van uw werk misschien wel de enige optie en kan outplacement een uitweg bieden. Outplacement vergt een staaltje maatwerk, aangezien u persoonlijk begeleid moet worden naar een nieuwe functie die beter bij u past. Bureau Streefkerk, gevestigd in Apeldoorn (en Ermelo) is één van de bedrijven die gespecialiseerd in outplacement en welke u in kunt schakelen voor professionele outplacementbegeleiding. Ontdek wat de professionals voor u kunnen betekenen.  

De weg naar een nieuwe werkplek

Schakelt u Bureau Streefkerk uit Appeldoorn in om u te begeleiden gedurende de outplacement? Dan bent u verzekerd van een dienstverlening van professionele kwaliteit. Samen met een coach zoekt u naar een passende en resultaatgerichte oplossing die voor beide partijen voordelig uitpakt. Verlaat u als werknemer een bedrijf (in regio Apeldoorn) en ontvangt u coaching en advies voor outplacement? Dan krijgt u hulp van een vaste en ervaren loopbaanadviseur die van begin tot eind zijn of haar expertise inzet om zo snel mogelijk een nieuwe werkplek voor u te vinden. Heeft u interesse in de juiste begeleiding? Dan start u met een intakegesprek voor een uitgebreid loopbaanonderzoek. Vervolgens voert u individuele gesprekken met uw loopbaancoach en stelt u samen concrete zoekprofielen op, waarna een outplacementcoaching, training en bemiddeling door een mobiliteitsadviseur volgt.  

Neem contact op voor meer informatie

Het bureau in Apeldoorn heeft als doel u door outplacement weer van een goede plek op de arbeidsmarkt te voorzien middel persoonlijke begeleiding op maat. Het bureau beschikt over grondige kennis van de arbeidsmarkt, jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk waarmee een succesvol traject kan worden gegarandeerd. Wilt u direct de hulp inschakelen van een outplacementcoach? Of heeft u specifieke vragen over de werkwijze en/of dienstverlening van Bureau Streefkerk? Schroom niet en neem contact op met de professionals. Zij staan u graag te woord en zoeken voor u naar een gepaste oplossing. Ontdek outplacement in Appeldoorn!

https://bureaustreefkerk.nl/