Bsone
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een behandeling voor vollere lippen

Plastische chirurgie is tegenwoordig niet meer het taboe dat het ooit was. Vroeger praatte men er gewoon niet over maar gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg mogelijkheden waarmee je op een subtiele manier je uiterlijk een beetje kunt verbeteren, zonder dat het gelijk ontzettend opvalt dat je naar de plastische chirurg bent geweest. Zo zijn volle lippen met fillers goed te verkrijgen, en fillers zijn gelukkig een kleine ingreep met een groots resultaat.

Fillers voor vollere lippen is een relatief nieuwe ingreep en wordt tegenwoordig al veel toegepast bij allerlei doelgroepen. Het gebruik van fillers kan ook worden toegepast bij jongere mensen die gewoon graag vollere lippen willen maar kan ook goed worden ingezet voor de oudere, ingevallen huid die wel een opknapbeurt kan gebruiken.

Fillers worden ingezet voor het hele gezicht. Ze zijn gemaakt van de kunstmatige variant van diverse huideigen stoffen, zoals hyaluronzuur. Hierdoor is het risico op een allergische aanval ook stukken minder groot. Hierdoor kan er optimaal worden genoten van het resultaat zonder men zich bang hoeft te maken voor een allergische reactie. Uiteraard wordt er natuurlijk wel eerst getest of je echt niet allergisch bent voor de stoffen, voordat men overgaat tot behandeling.

Er kan ook gekozen worden voor een combinatie van fillers en botox. Botox is een spierverlammer en kan om die reden dan ook niet in alle delen van het gezicht worden gebruikt, maar is om die reden bijvoorbeeld wel erg geschikt om in te zetten tegen kraaienpootjes en fronsrimpels, omdat deze rimpels een gevolg zijn van een overactiviteit van de onderliggende spieren, in combinatie met een slapper geworden huid. Naarmate we ouder worden, wordt onze huid namelijk ook minder elastisch en zijn rimpels dus ook beter zichtbaar. Door de spieren onderliggend aan de huid minder actief te maken, worden rimpels ook gelijk minder zichtbaar.

http://www.faceland.nl