Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met een particuliere en bedrijfskleding wasserij, altijd zeker van een perfect schone was

Door gebruik te maken van een particuliere en bedrijfskleding wasserij kunt u ervan uitgaan dat uw was zo schoon mogelijk wordt. Als u bijvoorbeeld een horecazaak bezit, is dit van groot belang. U wilt uw klanten natuurlijk niet bedienen in een vuile outfit. Naast dat dit zeer onprofessioneel staat, is dit uiteraard ook nog eens uitermate onhygiënisch. Door gebruik te maken van een stomerij, het liefst eentje die zich heeft gespecialiseerd in bedrijfskleding, kunt u het bovenstaande doemscenario gelukkig gemakkelijk voorkomen.

Met een bedrijfskleding wasserij bespaart u tijd

Naast dat u door gebruik te maken van een wasserij voor bedrijfskleding altijd beschikt over perfect gereinigde kleding, kunt u er ook de nodige tijd mee besparen. Als u een eigen zaak heeft, dan is uw tijd kostbaar. Er zijn meer dan genoeg zaken die geregeld moeten worden. Het wassen en schoonhouden van uw bedrijfskleding vormt hierbij waarschijnlijk nog een van de minst belangrijke taken. Dit terwijl het een tijdrovend klusje is, vooral als u niet over de juiste apparatuur beschikt.

Op welke manier kunt tijd besparen?

Door gebruik te maken van een On Demand service kunt u, bovenop de was tijd, nog meer tijd besparen. Door van deze service gebruik te maken wordt het laten wassen van uw kleding nog gemakkelijker. Deze dienst voor bedrijfskleding kunt u bijvoorbeeld vinden bij wasserij Good-Clean. U kunt op simpele wijze aangeven wanneer u de kleding wilt laten ophalen. De kleding wordt vervolgens gereinigd en schoon en wel bij u afgeleverd.

Het vervoer van uw was

Als u voor een haal- en brengservice kiest, dan krijgt u de beschikking over tassen of rekken. U kunt uw vieze was dan in deze tassen doen of aan de rekken hangen. Na een oproep worden de tassen of rekken opgehaald. Vervolgens krijgt u uw was schoon terug.

https://goodclean.nl