Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het beste groepsverblijf in Brabant voor uw gezelschap

De Buitenhorst heeft als groepsverblijf in Brabant veel te bieden. De ligging bij Natuurgebied de Maashorst zorgt voor een unieke omgeving waarin u midden in de natuur zit. Voor zowel jonge als oude gasten is er veel te doen. Kinderen vinden het bijvoorbeeld geweldig om de boerderij te bezoeken en de dieren te aaien en te voeren. Een lange wandeling door het natuurgebied is voor de sportieve gasten een heerlijke activiteit. En dan is er natuurlijk nog de wellnessruimte Sana die dit groepsverblijf in Brabant te bieden heeft. Naast groepen families en vrienden bent u ook als zakelijke gast meer dan welkom. Naast bijzondere vergaderlocaties en vergaderfaciliteiten kunt u als groep tevens een overnachting in een van de drie accommodaties reserveren.

Wat heeft deze accommodatie te bieden?

De Buitenhorst heeft het ideale groepsverblijf in Brabant. Niet alleen is de omgeving erg mooi en valt er veel te beleven, de groepsverblijven zijn ook fantastisch. Er zijn drie verschillende groepsaccommodaties: De Bonte Koe, De Ontginning en De Bosrand. Er kunnen daar respectievelijk 26, 24 en 17 personen overnachten. Bent u met een grotere groep en kunt u wel wat meer ruimte gebruiken? Geen probleem, dan kunnen verschillende groepsaccommodaties met elkaar verbonden worden. In dit groepsverblijf in Brabant bent u van alle gemakken voorzien. U kunt ervoor kiezen om gezellig met zijn allen te koken en dineren, maar het is ook mogelijk om dat allemaal uit handen te geven en comfortabel bediend te worden.

Ook bijzondere vergaderlocaties beschikbaar

Ook voor bijzondere vergaderlocaties bent u bij dit groepsverblijf in Brabant aan het juiste adres. De Buitenhorst huist namelijk verschillende uitmuntende en bijzondere vergaderlocaties waarbij u van alle gemakken bent voorzien. Waarom kiest u voor deze bijzondere vergaderlocaties? Het is bewezen dat collega’s of zakenrelaties die af en toe in een andere omgeving vergaderen of cursussen geven, met veel meer inspiratie en hernieuwde energie terugkeren. De groene omgeving van Natuurgebied de Maashorst heeft een verfrissende en inspirerende werking voor iedereen die er komt. Lijkt het u niet leuk om een keer midden in de natuur te vergaderen? Voor de echte teambuilders is het ook mogelijk om te overnachten in een van de drie groepsaccommodaties, het leven draait namelijk niet alleen om werken maar ook om gezamenlijk ontspannen!