Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat dit calculatiebureau een meerjarenonderhoudsplanning maken

Heeft u behoefte aan advies over uw nieuwbouw-, renovatie-, beheer- of sloopproject? Deze specialist heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het geven van advies op het gebied van bouw en vastgoed. Door advies aan hen te vragen wordt uw project gegarandeerd een succes. Uw project kan namelijk best complex zijn. DDC Consulting helpt u om overzicht te houden over de organisatie, kosten en kwaliteit van uw project. Dit doen zij vanuit vier kernwaarden, namelijk duurzaamheid, samenwerking, integriteit en klantgericht. Deze kernwaarden komen terug in alle werkzaamheden van dit calculatiebureau, zo ook als zij bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsplanning maken.

Zorg voor overzicht met dit calculatiebureau

Raakt u het overzicht over uw bouwkosten kwijt, of wilt u zorgen dat u het overzicht houdt? In dit geval loont het om een professioneel calculatiebureau in te schakelen. Zij helpen u om de bouwkosten van uw project te bewaken, begroten en besturen. Dit komt ook erg goed van pas wanneer u zelf geen verstand hebt van calculaties. U kunt zich dan richten op het eindresultaat. De specialisten van calculatiebureau DDC Consulting staan voor u klaar, zowel voor gedegen advies als het compleet uit handen nemen van uw bouwcalculaties.

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen

Voor enkele aspecten van uw bouwproject moet u een meerjarenonderhoudsplanning opstellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het dak, de gevel, het trappenhuis en de kozijnen. Een meerjarenonderhoudsplanning is een planning waarin diverse aspecten worden uitgewerkt, waaronder een begroting en een conditiemeting. Het is slim om hiervoor een specialist voor in te huren. DDC Consulting kan alle onderdelen van de meerjarenonderhoudsplanning voor u uitvoeren. Hierdoor brengt u uw project tot een goed einde.

Bespreek uw wensen met deze specialist

Bent u benieuwd wat de experts van DDC Consulting voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met hen op. Ze staan u graag te woord en voorzien u van advies met betrekking tot de bouwkosten of planning van uw project.