Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind een kantoorruimte in de regio Zevenaar die aansluit op uw wensen

Bent u zzp’er en zoekt u een kantoorruimte in de regio Zevenaar? Of heeft u een eigen onderneming met personeel waar u werk- of praktijkruimte voor zoekt? Of wilt u een eigen winkel of horecagelegenheid beginnen en zoekt u hier een geschikte ruimte voor? In alle gevallen schakelt u Van Keulen Vastgoed – Verhuur in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van kleinschalige ruimtes aan verschillende soorten bedrijven. U kunt hier niet alleen terecht voor een dergelijke ruimte in de regio Zevenaar, maar ook Westervoort of De Liemers. Lees verder en ontdek de voordelen van een samenwerking met deze partner in vastgoed en verhuur.

Een vastgoed- en verhuurpartner met gunstige voorwaarden

Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor het huren van een werk-, praktijk-, winkel- of kantoorruimte in de regio Zevenaar, ontvangt u prettige voorwaarden. Deze specialist is bijvoorbeeld uiterst flexibel wanneer het om contractduur gaat. U heeft in dit geval de mogelijkheid om een ruimte bijvoorbeeld voor onbepaalde tijd te huren, waarbij de opzegtermijn slechts drie maanden is. Daarnaast is deze partner u graag van dienst wanneer u een bepaalde ruimte gerenoveerd of aangepast wilt zien. Afhankelijk van de looptijd van uw contract zijn zij bereid om hierin te investeren. Tot slot heeft u hier de mogelijkheid om aan ‘sale lease back’ te doen. In dit geval kunt u uw bedrijfsruimte verkopen aan deze partner, waarna u deze vervolgens terug huurt. Dit is een gunstige constructie waar beide partijen van profiteren. U ziet: u heeft veel mogelijkheden bij dit vastgoed- en verhuurbedrijf!

Sla de handen ineen met deze betrouwbare partner

Of u nu op zoek bent naar een horeca-, winkel- of kantoorruimte in de regio Zevenaar: dankzij Van Keulen Vastgoed – Verhuur vindt u op korte termijn de ruimte die aansluit op uw wensen. Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor uw hulpvraag kan betekenen? Neem dan contact op met dit bedrijf via de contactmogelijkheden op de website. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord.

https://www.vankeulenverhuur.nl/